Mikä on Projekti Planeetta Maa

Alun perin kahden naisen (Soile Teitti ja minä) energioista syntynyt kanava, alkuperäiseltä nimeltään Tuulen Tyttäret.  Aihepiirit keskittyvät henkiseen hyvinvointiin, kasvuun ja universumin tarjoamaan positiiviseen tukeen kasvun polulla. Olemme Soilen kanssa sielunsiskoja, ja polkumme ovat risteilleet useita kertoja samaan suuntaan ja kun aika oli kypsä, syntyi YouTube-kanava Tuulen Tyttäret sekä tämä kotisivu myöhemmin. Jatkoimme tammikuussa 2024 työtä omilla erillisillä kanavillamme, jolloin myös YouTube kanava, sekä tämä kotisivu vaihtoivat nimeä keväällä 2024 valmistuvan kirjaprojektin mukaan Projekti Planeetta Maaksi.  Olen tehnyt kanavalle sisältöä kollektiivikorttitulkinnoista kanavointeihin ja kutsunut mielenkiintoisia vieraita livelähetyksiin jutellen ajankohtaisista aiheista. Livelähetykset löytyvät talleenteena Youtube kanavalta ja niitä voi ketsella myös jälkikäteen.

Kirja "Projekti Planeetta Maa" julkaistaan maalis-huhtikuussa 2024 ja siitä painetaan alkuun ennakkotilausten mukainen painos. Joitakin kappaleita jää myös nettikauppaan myytäväksi (isoa varastoa ei kuitenkaan ole mahdollista pitää). 

Kierrän myös tapahtumissa puhumassa tähän aikaan liittyvistä aiheista, sekä tietoisuuden kasvuun liittyvistä teemoista. Otan vastaan Turussa hoitolassa MyMatilda asiakkaita, tehden mm. energiahoitoja, korttitulkintoja ja kauneuden- ja hyvinvoinninalan hoitoja. 

    

-------

Kati Hoffström

s. 1975 Kirkkonummella

KOULUTUS

* Peruskoulu musiikkiluokalla, Espoo 1982 -1991

* Musiikki- ja teatteriopinnot, Espoo 1986 -1992 

* Ylioppilas, Espoo 1994

* Sairaanhoitaja, Helsinki 2000

* Vyöhyketerapia, Helsinki 2006

* Terveydenhoitaja, Tarto 2004

* Stressilääketiede, Avoin yliopisto, Turku 2015

* Kauneus- ja hyvinvointialan koulutukset, 2014-2021

* Lauluopinnot, Turku 2017-18

* Laulu- ja esiintymisvalmennus, 2017-19 Turku

* Rikosuhripäivystys: Tukihenkilön peruskoulutus, Turku 2019

* LCAF Certified Coach® -koulutus, Life Coach Academy,  2021-22 

* Psykologian perusopinnot, avoin yliopisto 2023-25


NYKYINEN TYÖ

Yrittäjä (kauneus- ja hyvinvointiala), kouluttaja, valmentaja, kokemusasiantuntija, sairaanhoitaja, näkijä, henkinen valmentaja


ELÄMÄNPOLKU

Synnyin leveälahkeisen nuoren parin perheeseen vuonna 1975. Isäni katseli usein tähtitaivaalle iltaisin ja bongaili taivaalle mahdollisesti ilmestyviä ilmiöitä. Isä myös luki paljon Ultra-lehtiä ja merkitsi ahkerasti ufo-havaintojansa ylös. Luin itsekin niitä samoja ufo-lehtiä lapsena tuntien aiheeseen suurta vetoa. Äitini ja mummoni ovat kumpikin kertoneet minulle unistaan ja asian ympärillä oli jännitystä, koska äitini unet tuntuivat usein käyvän toteen. En siis ihmetellyt se enempää sitä, kun omat uneni alkoivat vilkastua ja muuttaa muotoaan alakouluikäisenä. Ensimmäiset selväkuuloisuuden ja -näkemisen kokemukseni ajoittuvat myös tuohon aikaan. Ihmettelin enemmän sitä, ettei kukaan kaverini puhunut asiasta omakohtaisia kokemuksiaan. Ymmärsin myöhemmin, ettei heillä ollut samanlaisia kokemuksia aiheesta. Juttelin lapsena hyvän ystäväni kanssa paljon henkisestä maailmasta ja tutkimme sitä ahkerasti. Luimme kirjallisuutta ufoista ja henkisyydestä ja keskustelimme niistä yhdessä. Haaveilimme myös astraalimatkailusta jotta pääsisimme seikkailemaan myös öisin :) Emme tosin koskaan muistaneet yhtäkään matkaa päivätajunalla. Muistan kokeneeni ruumiistairtautumisen useaan kertaan ollessani juuri alta kouluikäinen. Pelästyin hieman sitä tunnetta, että olen katonrajassa ja tunsin olevani liian suuri mahtumaan takaisin kehooni, joka tuntui olevan puutunut ja painava. En tuolloin ymmärtänyt mistä on kyse.

Menin naimisiin ja perustin oman perheen nuorena ja sain esikoiseni ollessani 23-vuotias. Kahden vuoden välein syntyi vielä kaksi lasta lisää, joten aika parikymppisenä kului tiiviisti lapsiperheen arkea pyörittäessä. Luin kuitenkin edelleen paljon kirjoja ja löysin vaihtoehtoishoidot. Selittämätön ahdistus sai minut hakeutumaan psykologiseen vyöhyketerapiaan alta kolmekymppisenä, ja kävin säännöllisesti hoidoissa lähes kaksi vuotta. Sain sieltä apua fyysisiin oireisiin ja kävimme läpi siihenastista elämäkaartani. Hoito toimi minulla niin hyvin, että vakuutuin sen tehosta ja hakeuiduin myöhemmin itse Kairon-instituutin vyöhyketerapiakoulutukseen Helsingissä.

Elämä kuljetti perhettämme vuosiksi asumaan Viron Saarenmaalle meren rannalle ja lapset saivat viettää kalliita lapsuusvuosiaan maalla meren äärellä. Aika oli monella tapaa muutoin haastavaa ja tuntui olevan jatkuvia kasvuhaasteita, joista selvittyään alkoi seuraavan asian ratkominen. Löysin Saarenmaalla ensimmäisen kerran yhteyden enkeleihin ja kanavoin päiväkirjoihini enkeliä joka esitteli itsensä "Eevaksi". Hän kirjoitti välitykselläni paljon lohdullisia ja kannustavia sanoja auttaen minua jatkamaan aina eteenpäin henkisellä kasvun polullani. Arkkienkeli Mikael oli myös läsnä useampaankin otteeseen suojelutehtävissä. Luin vironkielellä koko Luule Viilma "Eloonjäämisen opetus"- tuotannon ja tutkiskelin tunnemaailmaani ja vapautin kirjan oppien mukaan itsestäni matalavärähteistä energiaa. Vuodet kuluivat ja perheemme palasi takaisin Suomeen, jossa perhearki jatkui ja ensimmäinen avioliittoni päättyi lopulta eroon, tuoden minulle elämäni siihen astiset vaikeimmat haasteet. Eron jälkeen olin myös menettää henkeni väkivallan seurauksena ja prosessoin asiaa vuosia tapahtuneen jälkeen. Minulle näytettiin myöhemmin, kuinka enkelit olivat olleet minua auttamassa, koska minun ei ollut tarkoitus kuolla tuona kylmänä tammikuun päivänä vuonna 2010.

Muutin eron jälkeen lasteni kanssa Espoosta Turkuun ja aloitin uuden vaiheen elämässäni ja menin myös uudelleen naimisiin. Haasteita tuntui riittävän myös uuden elämänvaiheen taipaleella ja niiden ratkominen kuljetti minua yhä eteenpäin polullani kasvattaen minua opeillaan ja oivalluksillaan.

Hyppään tässä kohtaa ajassa reippaasti eteenpäin. Tapasin Soilen vuonna 2016 etsiessäni hoitolaa jonne mennä saamaan hoitoja ja niinpä ajauduin "sattumalta" Soilen hoitolaan Turussa. Kävin Soilen hoitojen aikana huimia juttuja läpi ja prosessini eteni pikkuhiljaa ja aloin voimaantua ja löytää taas eteenpäin tielläni. Fyysisessä maailmassa asiat alkoivat tasoittua ja rauhoittua, lapset olivat kasvaneet ja lentäneet pesästä. Olin perustanut vuonna 2015 oman yrityksen ja alunperin aikomukseni oli perustaa luontaishoitola, mutta ajauduin kauneuden maailmaan ja näin jälkeenpäin näen kyllä senkin merkityksen, miksi kauneusasioita niin kovasti minulle aleviivattiin ja korostettiin. Oli kuin universumi olisi huutanut minulle "avaa silmäsi ja näe oma kauneutesi" . Tällä tarkoitan kaikkea kauneutta, sisäistä ja ulkoista. Opettelin samalla yrittäjänä olemista ja halusin pikkuhiljaa laajentaa. Niin teinkin ja nautin uuden suuremman hoitolani jutuista, asiakasvirrasta ja "johtajana" olemisesta.  

Elettiin aikaa vuonna 2020 kun kaikki muuttui. Yritystoiminta ei juurikaan ottanut kumma kyllä meillä osumaa maailman turbulenssista, mutta saadessani yrityksen postiluukusta eräänä päivänä lappusen jossa kerrottiin pandemiasta ja siihen liittyvistä asioista ja vinkattiin muutama linkki...menin ja luin linkit ja siltä tieltä ei ollut enää paluuta. Maailmankuva alkoi muuttua sitä mukaa kun tietoa tuli lisää. Viimeinen kolme vuotta on ollut hurjaa aikaa kaiken kaikkiaan ja olen löytänyt paljon unohdettuja kykyjäni ja henkilökohtaista voimaa. Olen myös taas supistamassa hoitolani toimintoja pienempiin tiloihin, löytänyt juuri ne ihmiset kenen kanssa työskentely on helppoa ja vaivatonta, ja keiden kanssa energiatasot värähtelee samoilla taajuuksilla. Maaliskuussa 2023 tuli päätökseensä myös pidempi karmallinen sykli liittyen työelämään ja se alkoi välittömästi näkyä uusien ovien avautumisena ja valtavana energiavirtauksena kohti uusia seikkailuja. 

Keväällä 2023 alkanut kirjoitustyö on tuonut mukanaan hurjan paljon positiivisia kohtaamisia, tapahtumia ja kiinnostavia töitä. Kirjoitustyön tullessa päätökseensä alkuvuodesta 2024 on tullut aika muuttaa myös yrityksen hoitolaa uuteen suuntaan, kohti kokonaisvaltaisempaa hoitamista jota tässä ajassa paljon tarvitaan kaiken ollessa suuressa muutoksessa. Epäilemättä kirjoittaminen ja asiakastilaisuudet tulevat jatkumaan tulevaisuudessakin, sillä olen monenlaisten työurani aikana tehtyjen töiden ja kokemusten myötä päässyt vihdoinkin asian ytimeen ja olen siellä mihin on ollut alitajunnassa jo pitkään kaipuu. Eikä sitä voi tietää millaiseksi ylipäätään ihmisten työt  muuttuvat yhteiskunnan ollessa suuressa muutoksessa. Tämä aika vaatii paljon rohkeutta hypätä pois oravanpyörästä jotta voi alkaa tehdä sitä mitä sydän pyytää tekemään. 

Olen syvästi kiitollinen siitä, että minua on ohjattu koko tämä välillä äärimmäisen raskaaltakin tuntuva tie tähän hetkeen asti, sillä meille on aukeamassa nyt maailma, jota emme ole koskaan aiemmin eläneet. Maailma on tullut pisteeseen, jossa tulee moni asia vauhdilla muuttumaan ja meitä kaikki tarvitaan ylläpitämään valon energioita tässä muutoksessa ja astumaan uuden ajan tehtäviin ihmisten ja ihmiskunnan auttamiseksi. Sielunperheet löytävät taas toistensa luo ja jälleennäkemiset lämmittävät sydäntasolta koko kehon päästä varpaisiin saaden aikaan myös liikutuksen kyyneleitä. Nyt sitä mennään, niinpä siis täällä ollaan, mukana täysillä!  

Matka jatkuu.

- Kati

Free Web Counter
Free Hit Counters