TUULEN TYTTÄRET

Kahden naisen energioista syntynyt kanava, jolla keskitytään henkiseen hyvinvointiin, kasvuun ja universumin tarjoamaan positiiviseen tukeen kasvun polullamme. Soile ja Kati ovat sielunsiskoja, joiden polut ovat risteilleet useita kertoja samaan suuntaan ja kun aika oli kypsä, syntyi YouTube-kanava Tuulen Tyttäret sekä tämä kotisivu myöhemmin. 

Soile on taiteilijasielu, jolla on auttajan kädet, energia ja voima. Hän näkee myös värejä ihmisten auroissa ja aistii edesmenneiden läsnäolevia energioita. Kati on oikeudenmukaisuuden puolustaja ja opettajasielu. Intuitio ohjaa voimakkaasti auttamistyötä. Kati kanavoi tarot- ja oraakkelipakoilla, sekä on sittemmin alkanut kanavoida myös kirjoittamalla. Vahva yhteys luontoon ja oppaisiin ovat apuna tässä työssä. 

Haluamme jakaa kokemuksiamme ilon ja rakkauden kautta ja mennä yhdessä kohti uuden maailman energioita. Teemme kanavalle sisältöä yhdessä ja erikseen ja sisältö vaihtelee kanavoinneista meditaatioharjoituksiin ja juttutuokioihin eri aihealuein. Jutustelemme mielellämme myös livenä kanavalla, sekä tapahtumissa kasvotusten.

Haluamme työllämme kasvattaa valoa maailmassa ❤️ jotta olemme osaltamme auttamassa maan matkaa kohti korkeampia energioita. 

    

Soile Teitti

-------


Syntynyt 1957 Turussa.


KOULUTUS

* Kansakoulu Kuusistossa 1964 - 1970

* Peruskoulun yläaste Kaarinassa 1970 - 1973

* Kauppakoulu Turussa 1973 - 1975

* Kauppaopisto Turussa 1975 - 1978

* Kodinhoitaja Raisiossa 1991 - 1993

* Diplomivyöhyketerapeutti Charles Ersdalin oppien mukaan 2000 - 2002

* Jalkojenhoidon ammattitutkinto Turussa 2008 - 2010

* Kuvataiteilija Turussa 2018 - 2023


Näiden lisäksi opiskelin mm. konekirjoittajaksi, kerhonohjaajaksi, perhepäivähoitajaksi, monikulttuurisen hoito- ja huolenpitojakson sekä yrittäjän ammattitutkinnon. Lisäksi lukuisa määrä energiahoito-, kanavointi-, selvänäkö- ym. kursseja vuosien myötä. ReikiMaster -koulutus sekä erilaisia kehollisia rentoutushoitoja.


NYKYINEN TYÖ

Tein töitä enemmän tai vähemmän aina jollain tavoin palvelualalla ja viimeiset vuodet tein töitä vanhusten palvelutaloissa. Yrittäjänä olen ollut vuodesta 2003 asti. Palveluihini on parhaimmillaan kuulunut vyöhyketerapia, jalkahoito, erilaiset energiahoidot sekä Reiki-kurssien ja Intialaisen päähieronnan kurssien pitäminen. Täysaikaisena yrittäjänä toimin vuodesta 2017 lähtien ja silloin minulla olikin ihana pieni hoitola aivan Turun keskustassa. Jäin eläkkeelle vuonna 2021 mutta teen edelleen töitä omassa pikku työhuoneessani meillä kotona. Töitäni ovat taiteen tekeminen ja energiahoidot, joita teen myös puhelinvastaanotollani.

ELÄMÄNPOLKU

Ihan pienenä lapsena tunsin itseni jotenkin erilaiseksi kuin muut. Muistan, että minun piti oikein seurata toisia miten he käyttäytyivät ja toimia sen mukaisesti. Lapsuuteni oli kuitenkin onnellista aikaa, sain olla lapsi ja leikkiä. Nuoruus tuntui ahdistavalta, kaikki naiseksi kasvaminen ja siihen liittyvä oli hankalaa. Kaikki oli hienosti mutta sisälläni mylläsi.

Olen "noitien" ja unennäkijöiden sukua molempien vanhempieni puolelta. Uskonto oli kuitenkin vahvasti läsnä kotona. Itse en kokenut kirkon tarjoamaa käsitystä Jumalasta omakseni. Se kaikki oli niin ahdistavaa ja tuomitsevaa ja huomasin, että oma Jumalani oli rakastava ja lempeä kuuntelija. Tämä aiheutti omalla tavallaan ristiriitaisia tunteita minussa. Uskoin täysin Jumalan olemassaoloon, mutta en kirkon esittämällä tavalla. Teini-ikä meni maailmaa ihmetellessä ja seurasin mielenkiinnolla televisiosta kaiken mikä liittyi avaruuteen kuten kuulennot ja varsinkin kuuhun laskeutumisen. Siihen aikaan 1960 - 70 -luvuilla oli varsinainen Ufo - buumi maailmassa ja nämä olivat miltei jokapäiväisiä uutisia silloin.

Ensimmäinen varsinainen muistamani valokokemus tapahtui jouluna 1976. Se kesti vain pienen, ohikiitävän hetken, mutta sillä hetkellä ei ollut minua eikä mitään muutakaan, vain kirkas valo. Se oli outoa ja hämmentävää. Menin naimisiin vuonna 1980 ja kun ensimmäinen lapseni syntyi loppuvuodesta, muistan katselleeni iltaisin tähtitaivaalle ja kaivanneeni kotiin jonnekin, en tiedä minne, mutta pois jonnekin. Tätä kaipausta kesti sitten hyvin kauan. Sitten tulivat ne kuuluisat ruuhkavuodet ja vasta 1990 -luvulla alkoi todellinen herättelyni henkisyyteen.

Energiatasojeni noustessa tapahtui niin, että laittaessani katkaisijasta kattovaloja päälle, lamppu räsähti rikki. Hajoitin kaikki pesukoneet vain laittaessani ne päälle. Tätä kesti jonkin aikaa. Aloin silloin harjoittelemaan meditaatiota. Avioliittoni natisi liitoksissaan ja etsin apua meditaatiosta. Kerran taas vuonna 1996 meditoin ja todella sieluni syvyyksistä huusin apua tilanteeseen. Silloin Jeesuskristusvalo ilmestyi minulle ja kaikenkattavalla lempeydellä antoi minulle "luvan" lähteä kulkemaan omaa polkuani. Valo ja rakkaus oli niin valtavaa, että se oli lähes pökerryttävää ja minun oli pakko nukkua pari tuntia sen jälkeen. Siitä sain varmuuden lähteä ja aloittaa oma elämä henkisten asioiden parissa. Se käsitti laajasti eri kursseja ja koulutuksia usean vuoden ajan. Olin kuin janoinen ja imin kaiken tiedon mitä voin käsiini saada. Silloin ei ollut nettiä. Tieto saatiin kursseilta, kirjoista ja lehdistä. Julkisesti näistä ei silloin voinut vielä puhua.

Elämäni kulki kiemuraista tietä itseni löytymiseen ja vähitellen aloin ymmärtää kuka oikeasti olen. Kaikkein syvimmänkin kuopan pohjalla olen ymmärtänyt, että tästä seuraa pelkkää hyvää. Hetkeäkään en ole aikonut luovuttaa, vaan olen tiennyt, että nämä kuopat ovat niitä kasvun paikkoja, joista noustaan entistä ehompana ylös. Vuonna 2001 tapasin uuden ihanan miehen, jonka kanssa kaikki vaan tuntui loksahtavan heti paikoilleen ja lopultakin tunsin tulleeni kotiin. Samoin siitä alkoi tavallaan laajempikin avartuminen kaikelle henkisyydelle, ei pelkästään itseni kohdalla, vaan yleisestikin. Alkoi olla aika puhua vapaasti kaikesta näkymättömästä. Ja tässä sitä nyt ollaan ihan täysin "huuhaa" - maailmassa täysin rinnoin ja innokkaana. Tällä hetkellä koen vihdoin olevani oikeassa paikassani ja todellisena itsenäni avoimena maailman edessä tekemässä sitä palvelutyötä, jota varten tänne maailmaan tulin. Tuulen Tyttärien osapuolena koen saavani elää upeaa aikaa tässä muuttuvassa maailmassa.

- Soile

Kati Hoffström

s. 1975 Kirkkonummella

KOULUTUS

* Peruskoulu musiikkiluokalla, Espoo 1982 -1991

* Musiikki- ja teatteriopinnot, Espoo 1986 -1992 

* Ylioppilas, Espoo 1994

* Sairaanhoitaja, Helsinki 2000

* Vyöhyketerapia, Helsinki 2006

* Terveydenhoitaja, Tarto 2004

* Stressilääketiede, Avoin yliopisto, Turku 2015

* Kauneus- ja hyvinvointialan koulutukset, 2014-2021

* Lauluopinnot, Turku 2017-18

* Laulu- ja esiintymisvalmennus, 2017-19 Turku

* Rikosuhripäivystys: Tukihenkilön peruskoulutus, Turku 2019

* LCAF Certified Coach® -koulutus, Life Coach Academy,  2021-22 

* Psykologian perusopinnot, avoin yliopisto 2023-25


NYKYINEN TYÖ

Yrittäjä (kauneus- ja hyvinvointiala), kouluttaja, valmentaja, kokemusasiantuntija, sairaanhoitaja, näkijä, henkinen valmentaja


ELÄMÄNPOLKU

Synnyin leveälahkeisen nuoren parin perheeseen vuonna 1975. Isäni katseli usein tähtitaivaalle iltaisin ja bongaili taivaalle mahdollisesti ilmestyviä ilmiöitä. Isä myös luki paljon Ultra-lehtiä ja merkitsi ahkerasti ufo-havaintojansa ylös. Luin itsekin niitä samoja ufo-lehtiä lapsena tuntien aiheeseen suurta vetoa. Äitini ja mummoni ovat kumpikin kertoneet minulle unistaan ja asian ympärillä oli jännitystä, koska äitini unet tuntuivat usein käyvän toteen. En siis ihmetellyt se enempää sitä, kun omat uneni alkoivat vilkastua ja muuttaa muotoaan alakouluikäisenä. Ensimmäiset selväkuuloisuuden ja -näkemisen kokemukseni ajoittuvat myös tuohon aikaan. Ihmettelin enemmän sitä, ettei kukaan kaverini puhunut asiasta omakohtaisia kokemuksiaan. Ymmärsin myöhemmin, ettei heillä ollut samanlaisia kokemuksia aiheesta. Juttelin lapsena hyvän ystäväni kanssa paljon henkisestä maailmasta ja tutkimme sitä ahkerasti. Luimme kirjallisuutta ufoista ja henkisyydestä ja keskustelimme niistä yhdessä. Haaveilimme myös astraalimatkailusta jotta pääsisimme seikkailemaan myös öisin :) Emme tosin koskaan muistaneet yhtäkään matkaa päivätajunalla. Muistan kokeneeni ruumiistairtautumisen useaan kertaan ollessani juuri alta kouluikäinen. Pelästyin hieman sitä tunnetta, että olen katonrajassa ja tunsin olevani liian suuri mahtumaan takaisin kehooni, joka tuntui olevan puutunut ja painava. En tuolloin ymmärtänyt mistä on kyse.

Menin naimisiin ja perustin oman perheen nuorena ja sain esikoiseni ollessani 23-vuotias. Kahden vuoden välein syntyi vielä kaksi lasta lisää, joten aika parikymppisenä kului tiiviisti lapsiperheen arkea pyörittäessä. Luin kuitenkin edelleen paljon kirjoja ja löysin vaihtoehtoishoidot. Selittämätön ahdistus sai minut hakeutumaan psykologiseen vyöhyketerapiaan alta kolmekymppisenä, ja kävin säännöllisesti hoidoissa lähes kaksi vuotta. Sain sieltä apua fyysisiin oireisiin ja kävimme läpi siihenastista elämäkaartani. Hoito toimi minulla niin hyvin, että vakuutuin sen tehosta ja hakeuiduin myöhemmin itse Kairon-instituutin vyöhyketerapiakoulutukseen Helsingissä.

Elämä kuljetti perhettämme vuosiksi asumaan Viron Saarenmaalle meren rannalle ja lapset saivat viettää kalliita lapsuusvuosiaan maalla meren äärellä. Aika oli monella tapaa muutoin haastavaa ja tuntui olevan jatkuvia kasvuhaasteita, joista selvittyään alkoi seuraavan asian ratkominen. Löysin Saarenmaalla ensimmäisen kerran yhteyden enkeleihin ja kanavoin päiväkirjoihini enkeliä joka esitteli itsensä "Eevaksi". Hän kirjoitti välitykselläni paljon lohdullisia ja kannustavia sanoja auttaen minua jatkamaan aina eteenpäin henkisellä kasvun polullani. Arkkienkeli Mikael oli myös läsnä useampaankin otteeseen suojelutehtävissä. Luin vironkielellä koko Luule Viilma "Eloonjäämisen opetus"- tuotannon ja tutkiskelin tunnemaailmaani ja vapautin kirjan oppien mukaan itsestäni matalavärähteistä energiaa. Vuodet kuluivat ja perheemme palasi takaisin Suomeen, jossa perhearki jatkui ja ensimmäinen avioliittoni päättyi lopulta eroon, tuoden minulle elämäni siihen astiset vaikeimmat haasteet. Eron jälkeen olin myös menettää henkeni väkivallan seurauksena ja prosessoin asiaa vuosia tapahtuneen jälkeen. Minulle näytettiin myöhemmin, kuinka enkelit olivat olleet minua auttamassa, koska minun ei ollut tarkoitus kuolla tuona kylmänä tammikuun päivänä vuonna 2010.

Muutin eron jälkeen lasteni kanssa Espoosta Turkuun ja aloitin uuden vaiheen elämässäni ja menin myös uudelleen naimisiin. Haasteita tuntui riittävän myös uuden elämänvaiheen taipaleella ja niiden ratkominen kuljetti minua yhä eteenpäin polullani kasvattaen minua opeillaan ja oivalluksillaan.

Hyppään tässä kohtaa ajassa reippaasti eteenpäin. Tapasin Soilen vuonna 2016 etsiessäni hoitolaa jonne mennä saamaan hoitoja ja niinpä ajauduin "sattumalta" Soilen hoitolaan Turussa. Kävin Soilen hoitojen aikana huimia juttuja läpi ja prosessini eteni pikkuhiljaa ja aloin voimaantua ja löytää taas eteenpäin tielläni. Fyysisessä maailmassa asiat alkoivat tasoittua ja rauhoittua, lapset olivat kasvaneet ja lentäneet pesästä. Olin perustanut vuonna 2015 oman yrityksen ja alunperin aikomukseni oli perustaa luontaishoitola, mutta ajauduin kauneuden maailmaan ja näin jälkeenpäin näen kyllä senkin merkityksen, miksi kauneusasioita niin kovasti minulle aleviivattiin ja korostettiin. Oli kuin universumi olisi huutanut minulle "avaa silmäsi ja näe oma kauneutesi" . Tällä tarkoitan kaikkea kauneutta, sisäistä ja ulkoista. Opettelin samalla yrittäjänä olemista ja halusin pikkuhiljaa laajentaa. Niin teinkin ja nautin uuden suuremman hoitolani jutuista, asiakasvirrasta ja "johtajana" olemisesta.  

Elettiin aikaa vuonna 2020 kun kaikki muuttui. Yritystoiminta ei juurikaan ottanut kumma kyllä meillä osumaa maailman turbulenssista, mutta saadessani yrityksen postiluukusta eräänä päivänä lappusen jossa kerrottiin pandemiasta ja siihen liittyvistä asioista ja vinkattiin muutama linkki...menin ja luin linkit ja siltä tieltä ei ollut enää paluuta. Maailmankuva alkoi muuttua sitä mukaa kun tietoa tuli lisää. Viimeinen kolme vuotta on ollut hurjaa aikaa kaiken kaikkiaan ja olen löytänyt paljon unohdettuja kykyjäni ja henkilökohtaista voimaa. Olen myös taas supistamassa hoitolani toimintoja pienempiin tiloihin, löytänyt juuri ne ihmiset kenen kanssa työskentely on helppoa ja vaivatonta, ja keiden kanssa energiatasot värähtelee samoilla taajuuksilla. Maaliskuussa 2023 tuli päätökseensä myös pidempi karmallinen sykli liittyen työelämään ja se alkoi välittömästi näkyä uusien ovien avautumisena ja valtavana energiavirtauksena kohti uusia seikkailuja. 

Perustimme Soilen kanssa Tuulen Tyttärien YouTube-kanavan valtavasta sisäisestä pakosta kesäkuussa 2022 ja aloimme tuottaa sinne pikkuhiljaa sisältöä ja tällä hetkellä tuntuu, että kanavalla oli valtavan suuri tilaus, sillä tiedonjano on suuri ja tsemppihengen  ylläpito on juuri nyt äärimmäisen tärkeää. Olen alkanut vastikään uudelleen kanavoida kirjoittamalla ja kun nuorempana kanavoin enkeleitä ja henkioppaita, tällä kertaa tulinkin avanneeksi kanavan tähtiystäviimme. Tästä taisikin tulla todella suurempi juttu kuin olin osannut arvatakaan, sillä kanavointityö toi tullessaan kirjankirjoitusprojektin kanavoituihin aiheisiin liittyen.

Teen myös henkilökohtaisia korttitulkintoja nykyään päivittäin ja sekin lämmittää suuresti sydäntäni, että olen päässyt niitä tekemään tällä tasolla kuin nyt teen. Energiahoidot kuuluvat nykyään myös enenevässä määrin ihmisten auttamiseen. Pidämme Soilen kanssa myös asiakasiltoja, joissa pääsemme tapaamaan ihmisiä kasvotusten ja vastaamaan kysymyksiin, sekä juttelemaan ajan tärkeistä aiheista.

Olen syvästi kiitollinen siitä, että minua on ohjattu koko tämä välillä äärimmäisen raskaaltakin tuntuva tie tähän hetkeen asti, sillä meille on aukeamassa nyt maailma, jota emme ole koskaan aiemmin eläneet. Maailma on tullut pisteeseen, jossa tulee moni asia vauhdilla muuttumaan ja meitä kaikki tarvitaan ylläpitämään valon energioita tässä muutoksessa ja astumaan uuden ajan tehtäviin ihmisten ja ihmiskunnan auttamiseksi. Sielunperheet löytävät taas toistensa luo ja jälleennäkemiset lämmittävät sydäntasolta koko kehon päästä varpaisiin saaden aikaan myös liikutuksen kyyneleitä. Nyt sitä mennään, niinpä siis täällä ollaan, mukana täysillä!  

- Kati

Free Web Counter
Free Hit Counters