PALVELUT

Liity jäseneksi vuosimaksulla:

INFOA YKSITYISTULKINNOISTA

(** tilanne tulkintojen toimitusajoissa 18.9.** jonossa on paljon tulkintoja ja toimitusaika on kokonaistyötilanteen vuoksi voinut venyä yli 4 vkon, ja tiedusteluihin vastaaminenkin viivöstyttää töitä, joten alle kuukauden toimitusajalla ei ole tällä hetkellä mahdollista toimittaa tulkintoja)

Tulkinta toimitetaan videona, joka julkaistaan yksityislinkillä Tuulen Tyttärien YouTube - kanavalla. Video ei näy julkisesti.  Mikäli toivot tulkintaa paikanpäällä Turussa, mainitse siitä yhteydenotossa.

Tulkintaa ei varten ei ole välttämätöntä kertoa mitään esitietoja tai asettaa kysymyksiä valmiiksi, voit halutessasi kuitenkin kysyä johonkin aiheeseen liittyen. Tulkinnassa tuodaan se viesti, joka sinulle juuri sillä hetkellä halutaan tuotavan ja näytetään energiat, joita sinun energiakentässäsi sillä hetkellä näkyy.

Tehdessäsi tilauksen alla olevalla yhteydenottolomakkeella, mainitse minkä pituisen tulkinnan haluat. Saat sähköpostitse maksulinkin, jolla voit turvallisesti maksaa tilauksen.

Nopeuttaaksesi tilausta, tee se sivun alalaidassa olevalla lomakkeella (lisäkysymysten esittäminen tai niihin vastaaminen sähköpostitse saattaa kestää silloin kun tilauksia tulee paljon). Mikäli tilauksestasi on kulunut yli kolme viikkoa, etkä ole vielä saanut yksityistä linkkiäsi,  tarkista vielä roskapostilaatikko ettei posti ole mennyt sinne ole ja ole tarvittaessa yhteydessä.

Yksityistulkinta 30 min.

Tulkinta toimitetaan yksityisenä videolinkkinä

45€

Yksityistulkinta 45 min.

Tulkinta toimitetetaan yksityisenä videolinkkinä

64€

Yksityistulkinta 60 min.

Tulkinta toimitetaan yksityisenä videolinkkinä

80€

Yksityistulkinta 90 min.

Tulkinta toimietaan yksityisenä videolinkkinä

120€

Tulkintojen toimitusaika jonosta riippuen n. 4 vkoa 


ENERGIAHOIDOT

Katso vapaat energiahoitojen arkiajat e-ajanvarauksesta https://evaraus.fi/hoitola_MyMatilda

Aikoja viikonloppuisin erikseen ilmoitettavina ajankohtina ja voit varata viikonloppuajan tähän alle aukaistavasta kalenterista

Voit tilata tulkinnan alla olevalla lomakkeella (mainitse tilaamasi tulkinnan pituus)

Free Web Counter
Free Hit Counters