KIRJA

Kati on kirjoittanut valmiiksi kirjan käsikirjoituksen, joka käsittelee kanavoituna tietona ihmiskunnan ja maaplaneetan historiaa sekä ihmiskunnan tietoisuuden tason nousua ja vapautumista ikiaikaisista kahleista. Maaplaneetalla on ollut koko sen historian ajan maan ulkopuolista elämää, sekä kontakteja "tähtiystäviin". Nämä kontaktit ovat nyt tulossa virallisiltakin tahoilta julki, koska maailmantilanne ja tämä aika on alkanut vaatia esiintuloa. Tämä kirja kertoo, mikä on Galaktinen liitto ja mikä sen tehtävä on ollut ja on ihmiskuntaan liittyen (tunnetaan myös nimellä Galaktinen Federaatio).

Olemme saaneet ihmiskuntana apua taholta, joka kutsuu itseään Galaktiseksi Liitoksi ja tältä taholta (yksilöitynä entiteetiltä, joka kutsuu itseään nimellä "Kiri") alkoi tulla Katille kanavoitua tietoa keväällä 2023 sekä tieto, että tiedosta tulee koota kirja. Kirjoitustyö on ollut käynnissä huhtikuusta 2023 ja jatkuu tammikuuhun 2024 saakka. Tämän jälkeen kirjasta tullaan painamaan ensimmäinen painos ennakkotilausmäärän mukaan. Kati tekee yhteistyötä kirjaprojektin tiimoilta Janne Laakson kanssa. Janne tunnetaan mm. "Henkisyys"-ryhmien alullepanijana. Näitä ryhmiä on perustettu ympäri suomen ja niitä on jo yli 70 paikkakunnalla. Janne kirjoittaa myös blogia Astro.fi-sivustolle, josta voi käydä lukemassa aiheesta lisää. 

Kanavointeja on jaettu alusta asti Tuulen Tyttärien YouTube-kanavalla (kanavan nimi vaihtunut 1/2024 Projekti Planeetta Maaksi) ja nämä kanavoinnit sisällytetään kirjaan, sen lisäksi, että sieltä löytyy osittain myös Janne Laakson paria vuotta aikaisemmin saama ja kirjoittama sisältö. Näiden lisäksi kirjaan tulee sellaista informaatiota, jota ei ole jaettu kanavalla aikaisemmin. Kirjan on saattanut tekstin ja taiton osalta I Am Booksin Klaus Rahikainen

Kirjoja tullaan painamaan alkuun jonkin verran yli ennakkotilausmäärän, eikä kirja tule heti yleiseen laajempaan myyntiin, eli ennakkotilaus on tässä vaiheessa varmin tapa saada oma kappale, mikäli aihe kiinnostaa. Kirja valmistuu näillä näkymin painosta maaliskuun 2024 aikana. Kirjasta tullaan julkaisemaan e-kirja, sekä myöhemmin keväällä Katin itsensä lukema äänikirja ja nämä laitetaan myyntiin erikseen ilmoituille verkkokauppa-alustoille.

Kirjasta suunnitellaan englanninkielistä käännöstä sekä tulossa myös jatko-osa.


Kirjan hinta on posti- ja käsittelykuluineen (Suomeen) 47,90€

Hinta tapahtumista ostettuna 40€

Kirjan julkistamistilaisuus Helsingissä 30.3. ja Turussa 16.4. Näistä tietoa erikseen Tapahtumat-sivulla


Kirjan tilaaminen /ostaminen

Kirjan ennakkotilauksia on kerätty HELMIKUUN 2024 loppuun saakka. Olemme lähettäneet ennakkomaksutiedot sähköpostitse kaikille tilauksen tehneille. Kirjan lopullinen hinta sisältää käsittely- ja postikulut Suomen osoitteeseen.  Kirjan editointi, taitto ja paino kustannetaan ennakotilausmaksuilla, joten eräpäivään mennessä tulleet maksut huomioidaan painosmäärässä.  

KIRJAN ENNAKKOTILAUS ON NYT PÄÄTTYNYT 

Käsittelemme parhaillaan tulleita maksuja ja vahvistamme tulleet maksut sähköpostitse maaliskuun alun aikana ja selvittelemme vielä joitakin puutteellisia osoite- ym. yhteystietoja.

ULKOMAANTILAUKSET selvitetään vielä kustannusten osalta erikseen, eli maksutietoja ei ole vielä 1.3. mennessä lähetetty. Jos tilasit kirjan ulkomaan osoitteseen, odottele vielä yhteydenottoa. Espanjan Fuengirolaan tulee pieni erä kirjoja Katin mukana toukokuun alussa "Rohkeaa olla minä"-tapahtumaan.

Free Web Counter
Free Hit Counters