KIRJA

Soilen kanavoima kuva "Kiristä"
Soilen kanavoima kuva "Kiristä"

Kati kirjoittaa parhaillaan kirjaa, joka käsittelee kanavoituna tietona ihmiskunnan ja maaplaneetan historiaa sekä ihmiskunnan tietoisuuden tason nousua ja vapautumista ikiaikaisista kahleista. Maaplaneetalla on ollut koko sen historian ajan maan ulkopuolista elämää, sekä kontakteja "tähtiystäviin". Nämä kontaktit ovat nyt tulossa virallisiltakin tahoilta julki, koska maailmantilanne ja tämä aika on alkanut vaatia esiintuloa. Tämä kirja kertoo, mikä on Galaktinen liitto ja mikä sen tehtävä on ollut ja on ihmiskuntaan liittyen (tunnetaan myös nimellä Galaktinen Federaatio).

Olemme saaneet ihmiskuntana apua taholta, joka kutsuu itseään Galaktiseksi Liitoksi ja tältä taholta (yksilöitynä entiteetiltä, joka kutsuu itseään nimellä "Kiri") alkoi tulla Katille kanavoitua tietoa keväällä 2023 sekä tieto, että tiedosta tulee koota kirja. Kirjoitustyö on ollut käynnissä huhtikuusta 2023 ja jatkuu vuoden loppuun saakka. Tämän jälkeen kirjasta tullaan ottamaan ensimmäinen painos ennakkotilausmäärän mukaan. Kati tekee yhteistyötä kirjaprojektin tiimoilta Janne Laakson kanssa. Janne tunnetaan mm. "Henkisyys"-ryhmien alullepanijana. Näitä ryhmiä on perustettu ympäri suomen ja niitä on jo yli 70 paikkakunnalla. Janne kirjoittaa myös blogia Astro.fi-sivustolle.

Kanavointeja on jaettu alusta asti Tuulen Tyttärien YouTube-kanavalla ja nämä kanavoinnit sisällytetään kirjaan, sen lisäksi, että sieltä löytyy osittain myös Janne Laakson ja Minna-Maaria Aholaisen paria vuotta aikaisemmin kanavoima ja kirjoittama sisältö. Näiden lisäksi kirjaan tulee sellaista informaatiota, jota ei ole jaettu kanavalla aikaisemmin.

Kirjoja tullaan painamaan alkuun jonkin verran yli ennakkotilausmäärän ja kirja ei tule heti yleiseen laajempaan myyntiin, eli ennakkotilaus on tässä vaiheessa tapa saada oma kappale, mikäli aihe kiinnostaa. Kirja valmistuu näillä näkymin heti alkuvuodesta 2024 ja infoamme asian etenemisestä kun työ edistyy. Ennakkotilauksen yhteydessä emme siis vielä kerää maksuja, vaan kartoitamme tilaajamäärää ja kun käsikirjoitus on valmis ja sitä ollaan lähettämässä painoon, lähetämme siinä vaiheessa maksutiedot. (Alustavan tilauksen voi vielä siinä vaiheessa perua) 

Kirjan lopullinen hinta määräytyy pitkälti sen mukaan millainen määrä tilauksia tulee ja mitkä ovat sen mukaiset painokustannukset, joten ilmoitamme hinnan sitten kun se selviää ennen työtilauksen vahvistamista. Siinä vaiheessa alustavan tilauksen voi siis vielä perua.

Ennakkotilaustiedot

Kirjan ennakkotilauksia aletaan jo kerätä ja lähetämme loppuvuodesta ennakkomaksutiedot laskulla sähköpostitse kaikille tilauksen tehneille. 

Free Web Counter
Free Hit Counters